Diari Més

Política

C's Salou denuncia a la Junta Electoral l'«ús partidista» de les xarxes socials de l'Ajuntament

La formació taronja afirma que s’utilitzen «en benefici propi de Granados» i considera que aquesta pràctica «trenca amb la neutralitat»

Imatge de la roda de premsa de Ciutadans Salou per anunciar que ha portat «l'ús partidista» de les xarxes socials del consistori a la Junta Electoral.

C's Salou denuncia a la Junta Electoral l'«ús partidista» de les xarxes socials de l'AjuntamentCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ciutadans (Cs) Salou ha presentat una denúncia a la Junta Electoral de Zona per «l’ús partidista de les xarxes socials de l’Ajuntament, en benefici propi de Pere Granados». «Totes les entrades dels perfils de l’Ajuntament tenen un enllaç al perfil personal de l’actual alcalde i, a més, els comptes oficials del consistori inclouen anuncis sobre obres o fites aconseguides», explica l’advocat i el portaveu de l’agrupació, Pere Lluís Huguet, que diu que la pràctica «trenca la neutralitat i és una falta de respecte».

El grup municipal ja va presentar un escrit a l’Ajuntament fa uns dies en què denunciava aquesta pràctica. Segons Huguet però, en comptes de rectificar s’ha «incrementat la utilització partidista de les xarxes». És per aquest motiu que la formació taronja ho ha denunciat a la Junta Electoral de Zona.

tracking