Diari Més

Altafulla acollirà una nova edició de la ruta gastronòmica més embruixada

Les jornades tindran lloc del 29 de març fins al 14 d'abril

Imatge dels restaurants participants de les jornades gastronòmiques.

Altafulla acollirà una nova edició de la ruta més embruixada de tapesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Altafulla celebrarà del 29 de març al 14 d'abril la quarta edició de la ruta gastronòmicaLa Xoixeta. Tapes Bruixes Altafulla. Un total de 20 restaurants oferiran una gran varietat de tapes inspirades en la bruixa més popular del municipi.

Entre les tapes ofertades hi haurà 'el fruit del mal', gambetes en la seva salsa sobre llit de musselina de patata i llagostí cruixent de fruits secs; 'Poció del Pozo' i la coca de tinta de calamar amb crema, d’entre altres. Aquestes tindran un preu de 2,80 euros, que inclou tapa més quinto de cervesa.

Els 20 restaurants i bars que hi participen són Voramar Cal Vitali, Maritime Beach Club, Hotel Yola El tiberi, La taberna del Quatre, La toque, Les bruixes, Solocomo, K la yaya, Gastrobar Faristol, Hotel Oreneta, El mercadet, La Violeta, La Terracita de Elena, El Pozo, El Bruixot, Ares Pastisseria, La taverna del mar, Altafulla Lounge, Ca l’Anna i el Samuel i el Bolero.

Enguany, la jornada gastronòmica no coincidirà amb les vacances de Setmana Santa amb la finalitat de desestacionalitzar el turisme.

Sorteigs

Els participants de la ruta podran omplir un llibret amb el segell de cada establiment si es consumeix la tapa corresponent. Aquells que aconsegueixin omplir-lo tot podran anar a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents, al barri marítim, i rebre l’últim segell. Rebran un petit obsequi i podran votar la tapa que més els ha agradat. La data límit per posar l’últim segell a l’oficina de Turisme serà el dia 25 d’abril fins a les 14:00h.

Tots els que acabin la ruta participaran en un sorteig de 10 lots del Grup Estrella DAMM. L’establiment de la tapa guanyadora rebrà un reconeixement recordatori de l’organització, que serà un quadre inspirat en la Xoixeta.

tracking