Diari Més

Eleccions

La CUP presenta candidatura municipal a la Selva del Camp encapçalada per tres dones

La cap de llista serà Inès Fort, qui ha destacat que la seva aposta parteix de la «radicalitat democràtica»

La candidatura municipal de la CUP per la Selva del Camp.

La CUP presenta candidatura municipal a la Selva del Camp encapçalada per tres donesCUP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CUP presentarà candidatura a les eleccions municipals del pròxim 25 de maig a la Selva del Camp. La candidatura es va presentar aquest diumenge i prèviament la formació havia organitzat cinc debats amb ciutadans per recollir propostes i inquietuds en aspectes com els de 'Territori i Sostenibilitat', 'Cultura i Educació', 'Participació i Transparència', 'Justícia Social' i 'Economia Social i Solidària'.

La candidatura cupaire, que es va presentar davant unaquarantenade persones, estarà encapçalada perInèsFort. El segon i tercer lloc també estarà ocupat per dones: LaiaMuntasi Elisenda Pallejà. Malgrat el paper protagonista de les dones a la llista, des de la formació destaquen que es tracta d'una candidatura «amb perfils heterogenis i d'un marcat to social i rupturista».

La cap de llista,InèsFort, afegia que la proposta de la formació inclou,«perfils diferents de persones treballarem perquè la Selva del Camp sigui un municipi valent i rebel que és ni més ni menys, posar al centre la vida digna de les persones. Treballarem des de la Selva cap a la construcció nacional dels Països Catalans avançant per una societat socialment justa, ecologista i feminista a partir de la radicalitat democràtica».

tracking