Diari Més

Itaca Band i Doctor Prats actuaran a la Festa Major d'Alcover 2019

Els grups han estat escollits per votació popular per protagonitzar el concert que tindrà lloc el 19 d’octubre

Els grups han estat escollits per votació popular.

Itaca Band i Doctor Prats actuaran a la Festa Major d'Alcover 2019Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Itaca Band i Doctor Prats són els grups escollits pels alcoverencs, a través d’una votació popular, per actuar al concert de dissabte de la Festa Major d'Alcover. L’actuació musical tindrà lloc el 19 d’octubre d’enguany al Pavelló Municipal.

Els habitants del municipi van poder participar en l'elecció de les formacions musicals a través d'una enquesta. S’han rebut un total de 357 vots vàlids i l’opció guanyadora, Itaca Band+ Doctor Prats, ha obtingut 186 vots –un 52,10% dels vots-. La resta de propostes presentades són les següents: Itaca Band + Catarres, que han obtingut 59 vots (16,53 %), Sau 30 + Doctor Prats també amb 59 vots (16,53% dels vots), La Unión + Danza Invisible + Paco Pil amb 28 vots (7,84 %), Sau 30 + Itaca Band amb 13 vots (3,64%) i finalment, Los Manolos+ Doctor Parts que s’han endut 12 vots (3,36% del total).

Itaca Band és un grup català format el 2006. Les seves cançons destaquen per la mescla que fan de diferents gèneres musicals com l’ska, el reggae, la música llatina o el rock. Itaca Band presentarà el seu nou disc La lengua de los pájaros.

Doctor Prats ja va actuar per la festa Major d’Alcover i va ser un èxit rotund. Aquest grup de fusió musical creat l’any 2015 ja té tres discs a les seves esquenes i aquest 2019 faran vibrar de nou Alcover amb la gira Avui lluny és més aprop.

tracking