Diari Més

Policial

Sis detinguts en el dispositiu contra un grup que robava en àrees de servei de l'AP-7

En els registres s'han intervingut una gran quantitat d'objectes robats i els arrestats són màxims responsables de l'organització

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home en el registre de Reus.

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home en el registre de Reus.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis persones han estat detingudes en el marc del dispositiu que realitzen els Mossos d'Esquadra contra un grup criminal especialitzat en furts en àrees de servei d'autopistes, especialment a la zona del Camp de Tarragona. Els agents investiguen una banda d'origen peruà i han fet sis entrades i escorcolls als municipis de Reus, l'Ametlla de Mar, Mont-roig del Camp i l'Hospitalet de l'Infant des de les 6 del matí. Els detinguts són màxims responsables de l'organització criminal i no es descarten noves detencions. A més, s'han intervingut un gran nombre d'objectes robats en les seves actuacions a àrees de servei de l'AP-7.

Pel que fa a les entrades a la capital del Baix Camp, la policia autonòmica, amb presència de la unitat canina, ha registrat el número 3 de l'edifici Simonet. Els agents s'han endut una persona detinguda i han tret una capsa amb diversos objectes robats que han intervingut.

L'organització criminal que s'investiga es dedicava a fer robatoris en àrees de servei de l'autopista AP-7, des de la Jonquera a Múrcia. Els sis arrestats són màxims responsables d'aquest grup.

Agents dels Mossos d'Esquadra davant de l'edifici Simonet número 3, on s'estan fent entrades i registres.

Agents dels Mossos d'Esquadra davant de l'edifici Simonet número 3, on s'estan fent entrades i registres.Olívia Molet

La unitat canina dels Mossos d'Esquadra participa en l'operatiu policial.

La unitat canina dels Mossos d'Esquadra participa en l'operatiu policial.Olívia Molet

Imatge del dispositiu dels Mossos d'Esquadra contra un grup que robava en benzineres d'autopistes al Camp de Tarragona, publicada el 25 de març del 2019 (horitzontal)

dispositiu, Mossos d'Esquadra, furts, benzineres, autopistes, TarragonaACN

tracking