Diari Més

A presó tres homes enxampats robant en una casa de Salou

Un dels detinguts portava un ganivet amagat al cinturó

Imatge del ganivet intervingut a un dels lladres.

Imatge del ganivet intervingut a un dels lladres.Mossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de Salou van detenir, el passat 21 de març, tres homes com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en un habitatge del municipi. Es tracta de tres individus de 20, 24 i 39 anys, dos d’ells de nacionalitat espanyola i un de brasilera. A un dels arrestats se li va intervenir un ganivet que portava amagat al cinturó.

Els fets van tenir lloc sobre les 14.1h del 21 de març, quan els mossos van rebre avís que tres homes estaven intentant accedir en un domicili de Salou per la terrassa i que estaven forçant la porta. Immediatament, diverses patrulles van desplaçar-se al lloc i van localitzar a l’interior de la casa tres homes regirant les habitacions.

Els agents van escorcollar els individus i els van comissar un tornavís i una clau de tub dins d’una bossa. A més, a un d’ells se li va trobar un ganivet que duia amagat al cinturó. Per tot això, els agents van detenir-los com a presumptes autor d’un robatori amb força interior de domicili.

Els tres detinguts, amb diversos antecedents policials per delictes contra el patrimoni, van passar a disposició judicial al Jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.

tracking