Diari Més

Urbanisme

Vandellòs enllesteix les obres de reurbanització del carrer Sant Agustí de Masboquera

Els treballs estan subvencionats per la Diputació de Tarragona

Imatge de com ha quedat el

Vandellòs enllesteix les obres de reurbanització del carrer Sant Agustí de MasboqueraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de reurbanització del carrer Sant Agustí de Masboquera deVandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ja estan enllestides. L’empresa Proyectos y Construcciones Miami 2013 SL ha executat els treballs dins del termini previst de dos mesos per un import de57.500 euros, aproximadament.

Les obresestan subvencionades pel Pla d’Actuació Municipal 2018 (PAM) de la Diputació de Tarragona amb 41.288,75 euros, la quantitat restant l'ha assumit el consistori.

Les actuacions han consistit en el canvi de pavimentació i en la renovació de les escales, del muret i de les xarxes de serveis de la part alta del carrer, una superfície de 320 m² i una longitud de 58 m. Amb aquestes obres, l’Ajuntament ha donat continuïtat al procés de regeneració integral del nucli antic de Masboquera, que ja es va iniciar amb els carrers Nou i De Baix i es va seguir per la resta de vials adjacents.

En les obres s’ha habilitat un carrer de prioritat invertida, és a dir, de prioritat per als vianants, amb un paviment a un sol nivell, dissenyat per suportar el pas de vehicles i alhora oferir una imatge de qualitat i comoditat per als vianants

tracking