Diari Més

Successos

Troben mort l'home desaparegut dimecres a Cambrils

El cos sense vida ha estat localitzat en una finca abandonada de tarongers darrera la Casa Sant Josep, al terme municipal de Vinyols

Imatge del dispositiu de recerca activat aquest divendres.

Troben mort l'home desaparegut dimecres a CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Garcia Martínez, l’octogenari desaparegut des de dimecres al matí a Cambrils, ha estat trobat sense vida. Efectius que participaven en el dispositiu de recerca desplegat aquest divendres han localitzat el seu cos en una finca abandonada de tarongers a Vinyols i els Arcs, darrera de la Casa Sant Josep, a només 100 metres de l’autopista i a 100 metres del barranc del Regueral.

L’home ha estat vist des d’un helicòpter que participava en la recerca, el qual ha donat l’avís perquè un grup d’efectius propers accedissin fins al lloc a peu. Tècnics sanitaris han confirmat la mort de l’home. Ara s’està a l’espera que el metge forense confirmi la identificació i la policia científica analitzi el lloc dels fets per poder fer l’aixecament del cadàver. La principal hipòtesi és que l’home, que patia un principi d’Alzheimer, es podria haver desorientat durant el camí de tornada al seu domicili.

L’Ajuntament de Cambrils ha lamentat la notícia en un comunicat amb el qual ha volgut agrair la recerca que han dut a terme Policia Local, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil, Bombers i Creu Roja, a més dels ciutadans voluntaris que també s’hi ha sumat.

tracking