Diari Més

Polèmica

L'alcaldable de C's a Madrid menysté Salou i diu que té un «turisme de borratxera»

El PP del municipi exigeix una rectificació a Begoña Villacís, ja que titlla les seves paraules de «molt greus»

Begoña Villacís, candidata a l'alcaldia de Madrid per Ciutadans.

L'alcaldable de C's a Madrid menysté Salou i diu que té un «turisme de borratxera»EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«No vull que Madrid es transformi en Salou. Prefereixo que arribin menys turistes i gastin més que no turisme de borratxera». Aquestes han estat les paraules que va pronunciar l’alcaldable de Ciutadans a Madrid, Begoña Villacís, ahir dijous després del I Fòrum de Justícia del Col·legi d’Advocats en ser preguntada per la regulació dels pisos turístics. Les afirmacions, reproduïdes per El Periódico, han aixecat polseguera i han provocat la reacció del PP de la capital de la Costa Daurada, que exigeix una rectificació.

En la seva intervenció, Villacís va atribuir a Salou un «turisme de borratxera» que ella mateixa rebutja per a la ciutat de Madrid, on vol «fomentar un turisme de qualitat». El PP del municipi ha contestat a aquesta afirmació exigint una rectificació immediata per part del seu partit, Ciutadans, ja que descriu les seves afirmacions com «molt greus».

«És del tot irresponsable que la candidata d´un partit que pretén governar el nostre municipi el desqualifiqui d´aquesta manera, faltant a la veritat», afirma el portaveu del PP a Salou, Mario García, qui diu que «Villacís no coneix Salou». Per aquest motiu, el popular convida a la política «a passar uns dies en família a Salou, perquè pugui comprovar de primera mà que es consolida com a destinació preferent de turisme familiar». El grup popular també ha demanat una «rectificació immediata» a la formació taronja.

tracking