Diari Més

Es reprèn el dispositiu de recerca per trobar l'ancià desaparegut a Cambrils

Els efectius amplien el radi de recerca i han establert el camp de futbol municipal com a punt de trobada

El dispositiu s'ha reprès aquesta tarda des del Centre Cívic Nou de Cambrils.

Segueix el dispositiu per trobar l'home desaparegut a CambrilsAjuntament Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Segon dia de dispositiu de recerca coordinat entre Mossos d'Esquadra, Policia Local, Bombers de la Generalitat, Protecció Civil i voluntaris per trobarJosé García Martínez, l'home de 80 anys desaparegut a Cambrils. Després que la batuda iniciada el matí d'ahir dijous finalitzés al vespre sense èxit, els efectius han reprès les tasques de recerca el matí d'aquest divendres. En aquesta jornada s'amplia el radi de recerca i s'ha establert el camp de futbol municipal com a punt de trobada de totes les persones que hi participen.

El dispositiu d'aquest divendres s'ha activat cap a les 9.30h amb la participació de tots els cossos que ja van prendre part ahir d'aquesta recerca. En aquesta ocasió els Bombers de la Generalitat han aportat un total de sis vehicles terrestres, mentre que també s'incorporarà l'helicòpter a mig matí. Pel que fa als Mossos d'Esquadra, el cos policial autonòmic ha activat les mateixes unitats que ahir i preveu que avui s'hi sumin la Unitat Canina i el seu helicòpter. També hi ha efectius de la Policia Local, Protecció Civil i diversos voluntaris que han respost a la crida a la col·laboració ciutadana de la família del desaparegut.

El punt de trobada que s'ha establert aquest divendres és el camp de futbol municipal de Cambrils. Les zones en les quals es va fer recerca ahir van ser la Bòbila, el Pont de l'AVE i el barranc proper a la zona. Avui s'ampliarà el radi per on es buscarà l'home als voltants d'aquests indrets.

Martínez va ser vist per últim cop el matí del dimecres en un bar del municipi. Duiauns pantalons texans i un jersei verd i anava amb bastó. Demanen que si algú el veu truqui al 638877257 o alerti als Mossos d’Esquadra.

tracking