Diari Més

Successos

Segueix el dispositiu per trobar l'home desaparegut a Cambrils

La batuda s'ha reprès aquesta tarda a les 16 hores des del Centre Cívic Nou del municipi

El dispositiu s'ha reprès aquesta tarda des del Centre Cívic Nou de Cambrils.

Segueix el dispositiu per trobar l'home desaparegut a CambrilsAjuntament Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dispositiu de cerca per trobar aJosé García Martínez de 80 anys segueix en marxa. La batuda s'ha reprès aquesta tarda a les 16 hores des del Centre Cívic Nou de Cambrils.

Els Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Cambrils, els Bombers de la Generalitat i Protecció Civil han iniciat aquest matí un dispositiu de cercapel terme municipal de Cambrils i voltants i s'han rastrejat diverses finques properes al seu domicili. En aquest també hi han participat diversos voluntaris i familiars del desaparegut.

Aquest ha acabat sense èxit i s'ha reprès a les 16 hores. Bombers es troba a la zona amb cinc unitats terrestres, juntament amb Protecció Civil i els cossos policials. L'alcaldessa Camí Mendoza ha presidit la reunió dels cossos de seguretat amb els veïns que el busquen.

José García Martínez, de 80 anys, va ser vist per últim cop cap a les 11h d’ahir dimecres en un bar del municipi.Els familiars de José García han difós la seva imatge i informació a través de les xarxes socials per demanar col·laboració ciutadana. Informen que porta ulleres graduades i en el moment de la desaparició vestia uns pantalons texans i un jersei verd i anava amb bastó. Demanen que si algú el veu truqui al 638877257 o alerti als Mossos d’Esquadra.

Per la seva banda, la policia de Catalunya i la policia local també han difós la imatge del desaparegut a través dels seus perfils oficials de les xarxes socials. En el perfil del cos de seguretat municipal s’informa que l’home té principi d’Alzheimer.

Una empresa de Cambrils que compta amb drones, s'ha ofert també a ajudar en el dispositiu de cerca de l'ancià amb els seus dispositius.

tracking