Diari Més

S'activa un dispositiu de recerca per localitzar l'ancià desaparegut a Cambrils

En la batuda hi participen de forma coordinada Mossos, Policia Local, Bombers i Protecció Civil, a més de voluntaris

Imatge del dispositiu de recerca per trobar l'home perdut a Cambrils.

S'activa un dispositiu de recerca per localitzar l'ancià desaparegut a CambrilsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra, la Policia Local de Cambrils, els Bombers de la Generalitat i Protecció Civil han activat el matí d’aquest dijous un dispositiu conjunt de recerca per tal de localitzar l’ancià desaparegut a Cambrils. Es tracta de José García Martínez, de 80 anys, el qual va ser vist per últim cop cap a les 11h d’ahir dimecres en un bar del municipi.

Els cossos policials ja van fer recerca la tarda d’ahir dimecres del veí de Cambrils sense obtenir-ne cap resultat. Per aquest motiu avui s’ha iniciat una batuda que es realitza pel terme municipal de Cambrils i voltants i s'estan rastrejant diverses finques properes al seu domicili. Hi participen diverses unitats de la policia autonòmica i local, els Bombers de la Generalitat -amb tres dotacions terrestres i un helicòpter- i Protecció Civil, que estan coordinats per tal que el dispositiu es desenvolupi de forma òptima.

També prenen part el dispositiu diversos voluntaris, ja que la família ha cridat a la participació ciutadana. Una cinquantena de persones ja s'han prestat per participar en la recerca del cambrilenc i els efectius els ajunten en grups de cinc persones, a cada un dels quals se'ls assigna una zona. El punt de trobada tant pels efectius com pels voluntaris és el Centre Cívic de Nou Cambrils.

Els familiars de José García han difós la seva imatge i informació a través de les xarxes socials per demanar col·laboració ciutadana. Informen que porta ulleres graduades i en el moment de la desaparició vestia uns pantalons texans i un jersei verd i anava amb bastó. Demanen que si algú el veu truqui al 638877257 o alerti als Mossos d’Esquadra.

Per la seva banda, la policia de Catalunya i la policia local també han difós la imatge del desaparegut a través dels seus perfils oficials de les xarxes socials. En el perfil del cos de seguretat municipal s’informa que l’home té principi d’Alzheimer.

Imatge del veí desaparegut difosa per la Policia Local de Cambrils.

S'activa un dispositiu de recerca per localitzar l'ancià desaparegut a CambrilsPolicia Local de Cambrils

tracking