Diari Més

Societat

Protecció Civil aprova 37 plans d'emergències municipals

Terres de l'Ebre i Tarragona són les demarcacions on se n'han aprovat més, amb 10 homologacions cadascuna

Reunió de la Comissió Permanent de Protecció Civil de Catalunya

Protecció Civil aprova 37 plans d'emergències municipalsProtecció Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Comissió Permanent de Protecció Civil de Catalunya ha homologat aquest dijous 37 plans locals de protecció civil. A banda s'ha actualitzat un pla que actualment ja està en vigor. També s'han homologat 74 Plans d'Autoprotecció (PAU) d'instal·lacions municipals, esdeveniments i instal·lacions d'empreses privades. Les demarcacions de les Terres de l'Ebre i de Tarragona són on se n'han aprovat més, amb 10 homologacions cadascuna. A la Catalunya Central se n'han homologat 9, a la demarcació de Barcelona 5, a la de Lleida 4 i a la de Girona, 1. A la reunió hi han assistit representants de tots els organismes vinculats a la planificació i gestió de les emergències.

Pel que fa als PAU, per demarcacions se n'han homologat 42 a Barcelona, 12 a Tarragona, 10 a Girona, 5 a la Catalunya Central i 5 a Lleida.

A la reunió d'avui hi han estat presents, entre altres, el director del CAT112, Joan Delort; el director general de Prevenció, Extinció d'Incendis i Salvaments, Manel Pardo; el director del Servei Meteorològic de Catalunya, Eliseu Vilaclara; el director d'Agents Rurals, Marc Costa Trachsel; el gerent del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), Antoni Encinas, i el director general d'Energia, Mines i Seguretat Industrial, Pere Palacín.

tracking