Diari Més

Municipal

Altafulla inicia una campanya de prevenció pels pous sense tapar o no senyalitzats

Els Serveis Tècnics ofereixen l’assessorament per tal que es puguin dur a terme els treballs necessaris per garantir la seguretat

Imatge d'un pou sense tapar a Altafulla.

Altafulla inicia una campanya de prevenció pels pous sense tapar o no senyalitzatsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament d’Altafulla ha iniciat una campanya de prevenció i seguretat ciutadana davant la presència de pous al municipi sense tapar i/o senyalitzar. L’objectiu principal és evitar qualsevol risc per a les persones que aquest fet pogués ocasionar.

El Consistori posa a disposició dels propietaris dels terrenys l’assessorament dels serveis tècnics municipals per tal que es puguin dur a terme els treballs necessaris per garantir la seguretat davant el risc de possibles caigudes.

Per comunicar aquestes incidències caldrà trucar a l’Ajuntament d’Altafulla al telèfon 977650008 i contactar amb el departament d’Urbanisme, o bé, fer-ho a través d’instància.

Els Serveis Tècnics Municipals recomanen als propietaris de finques amb pous legalitzar-los i que aquests comptin amb les mesures de seguretat pertinents. En cas de no complir-ho, es podria obrir un expedient i elconseqüent procediment sancionador.A més a més,els serveis s’ofereixen a resoldre i assessorar qualsevol dubte existent al respecte.

tracking