Diari Més

Successos

Acaba sense èxit la batuda per trobar a l'ancià de 80 anys desaparegut a Cambrils

Demà es reemprendrà a primera hora del matí

El dispositiu s'ha reprès aquesta tarda des del Centre Cívic Nou de Cambrils.

Segueix el dispositiu per trobar l'home desaparegut a CambrilsAjuntament Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El dispositiu de cerca per trobar aJosé García Martínez, un veí de Cambrils de 80 anys que va desaparèixer dimecres al matí, ha acabat sense èxit i demà es reemprendrà a primera hora del matí.La batuda s'ha reprès aquesta tarda a les 16 hores des del Centre Cívic Nou de Cambrils amb l'ajuda de Mossos d’Esquadra, la Policia Local, els Bombers de la Generalitat, Protecció Civil i diversos voluntaris.

Els participants han pentinat des d'aquest matí el terme municipal de Cambrils i voltants, a més de rastrejar diverses finques properes al seu domicili. Aquesta tarda el dispositiu s'ha centrat per la zona de la Bòbila, el Camp de Futbol i el cementiri però no hi ha hagut èxit. Demà esreemprendrà a primera hora del matí el dispositiu de cerca. Els voluntaris, per la seva banda, estan convocats a les 9.30 hores al Camp de Futbol.

José García Martínez, de 80 anys i que tindria principi d'Alzheimer, va ser vist per últim cop cap a les 11h d’ahir dimecres en un bar del municipi.Els familiars de José García han difós la seva imatge i informació a través de les xarxes socials per demanar col·laboració ciutadana. Informen que porta ulleres graduades i en el moment de la desaparició vestia uns pantalons texans i un jersei verd i anava amb bastó. Demanen que si algú el veu truqui al 638877257 o alerti als Mossos d’Esquadra.

Per la seva banda, la policia de Catalunya i la policia local també han difós la imatge del desaparegut a través dels seus perfils oficials de les xarxes socials. En el perfil del cos de seguretat municipal s’informa que l’home té principi d’Alzheimer.

tracking