Diari Més

Comerç

Tarragona, Reus i Valls s'uneixen per oferir formació als seus comerciants

La setmana del comerç se celebrarà del 25 al 31 de març

La setmana del comerç se celebrarà del 25 al 31 de març.

Tarragona, Reus i Valls s'uneixen per oferir formació als seus comerciantsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tarragona, Reus i Valls celebraran del25 al 31 de març la tercera edició del Tot Queda a Casa dins el marc de la Setmana del Comerç organitzada per la CCAM. Aquesta és una iniciativa conjunta creada i organitzada per les entitats comercials d’El Tomb de Reus i la Via T de Tarragona, a la que aquest any s’hi ha sumat Comerç de Valls i que compta amb el suport de l’Agència de Promoció de Ciutat de l’Ajuntament de Reus, Ajuntament de Tarragona, Ajuntament de Valls, la Diputació de Tarragona i la CCAM.

En aquesta edició s’ha volgut posar en relleu el comerç com a tal, el màxim protagonista d’aquesta setmana i, per aquest motiu es duran a terme un conjunt d’iniciatives dirigides i focalitzades cap als professionals d’aquest sector.Entre elles espais de formació, debats, i col·loquis per fomentar l’intercanvi d’experiències, inquietuds i la generació d’idees.

Entre les novetats principals d’enguany hi ha: la incorporació de Valls; el format dirigit en gran part als professionals del sector del comerç i serveis; i que s'inclou el sector de la restauració.

A les tres ciutats es faran conferències, xerrades, col·loquis i tallers de temàtiques d'actualitat i d’interès per a dinamitzar el sector.

L’objectiu d’aquesta setmana és oferir un oferta formativa de qualitat on professionals i experts aportaran un seguit d’eines i coneixements per millorar i impulsar, des de dins, tan el sector comerç, com el de serveis, com el de la restauració i hostaleria.

Aquestes jornades van adreçades als associats de les tres associacions comercials i a tots els professionals del sector i persones interessades en assistir-hi. Aquests, associats o no de les entitats organitzadores, podran assistir de forma gratuïta a totes ponències de Reus, i en el cas de Tarragona i Valls, el cost per als no associats és de 15 euros la sessió.

Les inscripcions son a través de formulari o contactant directament en qualsevol de les tres entitats: El Tomb de Reus, La Via T de Tarragona i Comerç de Valls.

tracking