Diari Més

Fires

La 2a edició de la Terrafira del Morell ja té data

La mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats del municipi ja compta amb una seixantena d’expositors inscrits i es complementarà amb activitats com música o una exposició de vehicles antics

Imatge de la primera edició de la mostra Terrafira.

Imatge de la primera edició de la mostra Terrafira.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Terrafira, la mostra d’artesania, gastronomia, comerç i entitats del Morell, celebrarà la seva 2a edició els dies 3, 4 i 5 de maig. Una seixantena d’expositors ja s’han inscrit a la mostra, que es complementarà amb activitats per a tots els públics, com degustacions, castells, música o una trobada de vehicles antics.

Aquesta és la segona edició de l’esdeveniment, que es va estrenar fa dos anys i va reunir més de 4.000 visitants. La voluntat de la fira continua sent «projectar les empreses de casa nostra, les sinergies econòmiques del territori, els productes locals i també l’associacionisme en general del nostre municipi», tal com ha explicat el regidor de Comunicació, Eloi Calbet. I és que una de les principals novetats és la inclusió d’entitats, associacions i clubs esportius a la mostra.

Reafirma aquesta idea la regidora de Promoció Econòmica, Susanna Ferré, que afirma que la mostra «aposta pel quilòmetre zero en tots els sentits, des dels productes que s’hi trobaran fins als músics o els espectacles que s’hi podran veure». En aquest sentit cal dir que, a més de les parades, els visitants podran gaudir d’un programa d’activitats variat per a tots els públics.

A punt de tancar les inscripcions, les xifres ja ronden els 60 expositors, sumant els estands de comerços i empreses locals que se situaran a la rambla, artesans que estaran aplegats a la plaça del Castell, i també restauradors, concentrats al jardí de l’Ajuntament en una zona gastronòmica on també es faran actuacions musicals.

El consistori destina a la segona Terrafira un pressupost de 40.000 euros, superior al de fa dos anys per l’increment d’expositors i d’activitats. L’objectiu es consolidar l’esdeveniment i no es descarta que més endavant esdevingui una fira anual en comptes de biennal.

tracking