Diari Més

Societat

L'Ajuntament d'Aiguamúrcia tapa catorze forats en diferents punts del municipi

L'actuació s'ha fet per evitar qualsevol accident

Dos pous al Mas d'En Parès.

L'Ajuntament d'Aiguamúrcia tapa catorze forats en diferents punts del municipiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament d’Aiguamúrcia ha tapat vuit taps situats en diferents punts del municipi per evitar possibles accidents.Concretament, a la fase 2 de Mas d'en Parès s’han tapat 8 cups ubicats a la masia que porta el nom de la urbanització, actualment en ruïnes, propera al bar i de la carretera.

L’actuació s’ha portat a terme després dels comentaris i queixes de la gent per la perillositat del mateixos forats tapats per les males herbes es una zona que els nens hi juguen.

Per altra banda, a la zona del camí del Mig, per sol·licitud de veïns de Mas d'en Parès s’han tapiat unes ruïnes anomenades el Celler. En el seu interior hi havia cinc cups. Finalment, al Pla de Manlleu s’ha tapat un pou per sol·licitud d'un veí, que ha estat comunicada a l’Ajuntament en una notificació dels agents rurals. L’actuació s’ha fet el més ràpid possible degut a la seva perillositat, ja que està molt a prop d’un camí bastant transitat.

L’Ajuntament d’Aiguamúcia fa una crida a la ciutadania que si saben de l’existència d’un altre cup o forat sense tapar ho facin saber per poder actuar-hi amb rapidesa.

tracking