Diari Més

Successos

Persecució policial per l'A-7 fins detenir a Cambrils un home amb una ordre de cerca i captura

El conductor del vehicle va fugir de la Canonja després que agents municipals l’aturessin per saltar-se un semàfor en vermell

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Municipal de la Canonja en un control.

Imatge d'arxiu d'un agent de la Guàrdia Municipal de la Canonja en un control.@lacanonja112

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home que tenia pendent una ordre de cerca i captura va ser detingut, la nit d’ahir dimecres a Cambrils, després d’una persecució policial per l’A-7. Es tracta d’un jove de 28 anys, nacionalitat espanyola i veí de Tarragona, el qual va fugir dels agents de la Guàrdia Municipal de la Canonja després que l’aturessin per saltar-se un semàfor en vermell amb el cotxe que conduïa. El cos policial municipal i patrulles dels Mossos d’Esquadra van iniciar una persecució policial que va transcórrer per l’A-7 i que va acabar amb la detenció de l’individu a l’alçada del terme municipal de Cambrils.

Una patrulla de la Guàrdia Municipal de la Canonja va observar, cap a les 23h d’ahir dimecres 13 de març, com un turisme se saltava un semàfor en vermell al carrer Carrasco i Formiguera del municipi. Els agents van indicar al conductor del vehicle que s’aturés i li van demanar la documentació per tal d’identificar-lo. En fer les comprovacions pertinents van tenir coneixement que el jove tenia una ordre de cerca i captura del jutjat d’instrucció número 6 de Tarragona per trencament de condemna. A més, tampoc disposava del carnet de conduir en vigor.

En el moment en el qual s’estaven fent aquestes comprovacions, l’home, que viatjava amb dos ocupants més al vehicle, va arrancar el cotxe i va iniciar una fugida que va transcórrer per l’A-7 en direcció Vila-seca. En aquest moment va començar una persecució policial en la qual van participar tant el cos municipal de la Canonja com els Mossos d’Esquadra.

Durant la persecució, el conductor del vehicle va fer diversos avançaments, així com també va intentar despistar als agents fent ús dels intermitents en diverses ocasions. Finalment, el jove va poder ser detingut a la mateixa carretera, a l’alçada del terme municipal de Cambrils.

tracking