Diari Més

Uns veïns de Cambrils reben un foto de Franco a casa per tenir una estelada al balcó

El CDR Cambrils ho ha denunciat a través de les xarxes socials

Imatge de la fotografia de Franco que han rebut.

Uns veïns de Cambrils reben un foto de Franco a casa per tenir una estelada al balcóCDR Cambrils

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CDR Cambrils ha denunciat a través de les xarxes socials que una família de Cambrils ha rebut a casa una fotografia del dictador Francisco Franco pel fet de tenir una estelada penjada al seu balcó.

En la fotografia apareix el text de «Señores democraticos: Este hombre os ganó en una guerra, gobernó España infinitamente mejor que vosotros durante 40 años y murió en una cama». A més a més, a la part de darrere han escrit «La República no existe, idiota. Golpista prisión».

Des de l'entitat asseguren que «per molt que ens assenyaleu i amenaceu, l'únic que aconseguiu és donar-nos més raons per seguir».

Tres missatges semblants en pocs mesos

El Diari Més ha pogut parlar amb els afectats i assenyalen que «no és el primer cop» que arriba un missatge semblant, sinó que aquesta és la tercera ocasió –una a l’octubre, una altra al novembre i finalment aquesta al març. De fet, és sempre una fotocòpia a color d’un retrat de Francisco Franco i un missatge al darrere. «Aquest cop han estat més imaginatius amb la lletra», asseguren aquests veïns, que volen mantenir-se en l’anonimat. La carta va arribar directament a la bústia, fet pel qual sospiten que es tracta d’algun veí o una persona que es va poder introduir a la comunitat de veïns trucant a l’intèrfon.

Aquest habitatge és l’únic que ha rebut de moment aquest tipus de queixes. Tampoc no tenen intenció, per ara, de presentar una denúncia als Mossos d’Esquadra «per perdre el temps» ja que, diuen, «no podran fer-hi res».

tracking