Diari Més

Televisió

Marlo guanya la batalla final i serà als directes de 'La Voz'

El jove de Roda de Berà es va imposar davant del duo format per Ángel i Leo

Marlo durant la seva actuació a la batalla final.

Marlo guanya la batalla final i serà als directes de 'La Voz'

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«El món no es pot perdre la teva veu. Arribaràs molt lluny». Aquestes van ser les paraules que el cantant Antonio José i ajudant de la coach de La Voz Paulina Rubio va dedicar al concursant Marlo després de la seva actuació a la batalla final. El jove de Roda, amb només 18 anys, ha aconseguit imposar-se al duo format per Ángel i Leo i estarà a les gales en directe del concurs musical.

L'actuació del tarragoní durant la fase de la batalla final es va emetre la nit d'ahir dilluns en prime time.Després que Paulina Rubio l'escollís per formar part del seu equip a les audicions a cegues i d'haver superat els assalts, Marlo va enfrontar-se en el programa d'ahir a la gran batalla. Es tracta d'una fase prèvia a les gales en directe on dos concursants d'un mateix equip es baten en duel tot cantant una cançó junts. Després, el coach i el seu ajudant decideixen qui en resulta vencedor.

Paulina Rubio, la coach de Marlo, va decidir que el jove s'enfrontés en aquesta fase al duo format per Ángel y Leo. Tots tres van interpretar conjuntament la cançó Writing's on the wall de Sam Smith. L'actuació va agradar molt a tots els coachs i ajudants del programa, que es van desfer en elogis sobretot cap a Marlo.

Paulina Rubio va felicitar als seus concursants i va dedicar unes boniques paraules a la veu de Marlo, de qui prèviament va dir que «crec que hi ha una part que no coneixem». El seu ajudant, el cantant José Antonio que precisament es va fer famós en guanyar aquest concurs, va ser més imparcial i va afalagar l'actuació de Marlo: «El món no es pot perdre la teva veu, arribaràs molt lluny». Per la seva banda, Luis Fonsi també es va mullar decantant-se pel tarragoní, mentre que Antonio Orozco va assegurar que té «un futur infinit».

Després d'aquestes afalagadores valoracions, Paulina Rubio va donar a conèixer la seva decisió final i, per tant, qui era el vencedor d'aquesta batalla: Marlo. El rodenc es va mostrar molt emocionat, ja que això significa que actuarà a les gales en directe del concurs ja actuant de cara a passar a la semifinal. Cal dir que ell és l'únic dels quatre tarragonins que queden vius en la competició, ja que els altres quatre van ser eliminats a la fase dels assalts.

Podeu veure l'actuació de Marlo durant les batalles en el següent vídeo.

tracking