Diari Més

Educació

En marxa una campanya per fomentar les matriculacions als centres educatius de Constantí

La iniciativa s'engega coincidint amb les jornades de portes obertes de les escoles i instituts municipals

Imatge de l'escola Centcelles de Constantí.

En marxa una campanya per fomentar les matriculacions als centres educatius de ConstantíGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Contsantí, juntament amb l’escola Centcelles, el col·legi Mossèn Ramon Bergadà i l’Institut de Constantí, impulsen una campanya per fomentar les matriculacions als centres educatius públics del municipi pel proper curs escolar 2019-2020.

La campanya, que porta el lema Junts, Fem poble. Fem Escola, s’inicia aquesta setmana coincidint amb les jornades de portes obertes dels centres i abans del període de preinscripció, que es realitzarà entre el 29 de març i el 9 d’abril. Durant aquests dies es distribuiran cartells i banderoles de la campanya a diversos espais del municipi, als mateixos centres i als equipaments municipals. A més, la campanya es reforçarà a través de les xarxes socials del consistori.

En el cas de l’escola Mossèn Ramon Bergadà les jornades de portes obertes es faran aquesta setmana, els dies 13,14,15 de març, en l’horari lectiu de l’escola, de 9 a17 h. Per la seva banda, l’escola Centcelles rep aquest dimecres dia 13 a les 10h una visita dels alumnes de P-2 de la Llar d’infants Gu-gu. De dimecres a divendres, en diferents horaris s’obriran les portes dels centres a les noves famílies, per tal que coneguin de primera mà el funcionament i el projecte educatiu del centre. A més, durant tota aquesta setmana, l’escola ofereix jornades de portes obertes a les famílies dels actuals alumnes del centre amb activitats a l’aula.

tracking