Diari Més

Busquen un conductor que circulava en contradirecció a l'A-27 i va provocar un accident

Els ocupants de l'altre vehicle van resultar ferits menys greus i van ser traslladats a l'Hospital Joan XXIII

Imagen de archivo del SEM.

SEMDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra busquen un conductor que ahir diumenge va provocar un accident a l'A-27, al quilòmetre 4, al Morell després de circular diversos quilòmetres en contra direcció. Com a conseqüència, els ocupants d'un vehicle que circulava per la via van resultar ferits.

Els fets es van produir passades les 20 hores, quan un vehicle circulava que circulava per l'A-27 en direcció Tarragona es va trobar amb un altre cotxe que anava en direcció contrària. Per tal de no xocar frontalment, el conductor que viatjava amb la seva dona embarassada i el seu fill menor va haver d'esquivar el vehicle i va topar contra el mur de formigó de la via.

Com a conseqüència de la topada, els tres ocupants van resultar ferits menys greus i van ser traslladats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona. L'altre conductor va fugir sense aturar-se i prestar auxili.

La dona embarassada va entrar a quiròfan pel perill de perdre la criatura, però finalment, tant ella com el bebé estan bé. El pare i el nen que també viatjaven al vehicle també estan bé.

El SEM va enviar tres ambulàncies. Els Mossos d'Esquadra ha obert una investigació per localitzar el conductor escàpol.

tracking