Diari Més

Política

Joan Maria Diu serà cap de llista de Centrats pel Vendrell

Es tracta d'una coalició formada també per Convergents i Lliures

D'esquerra a dreta, Germà Gordó, Joan Maria Diu i Héctor Álvarez.

Joan Maria Diu serà cap de llista de Centrats pel VendrellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

«Em presento per representar els interessos dels ciutadans i ser el futur alcalde». Aquest és l’objectiu que es marca el cap de llista de Centrats pel Vendrell, Joan Maria Diu, anunciat a la roda de prensa de presentació oficial de la seva candidatura a les eleccions municipals del pròxim mes de maig duta a terme divendres passat al Centre Cívic de Sant Vicenç de Calders. «M'estimo el Vendrell, m'agrada treballar pel Vendrell i col·laborar amb les entitats», afegia, abans de recordar els seus «vint anys» d'experiència dins de la política municipal, dels quals 16 anys ha estat regidor de govern amb responsabilitats que han abastat des de l'àrea d'Hisenda fins a la de Joventut, Governació o de Promoció Econòmica, des d'on va crear el servei municipal del servei d'ocupació i espai empresarial L'Eina.

El candidat presentava la nova formació com «un partit obert a rebre la col·laboració de tots, dialogant i nascut per sumar. Us animo a participar-hi. Som un nou partit i som optimistes. Venim a ocupar amb força i il·lusió el buit d'una formació centrista i catalanista», afirmava, lamentant en aquest sentit com «en els darrers quatre anys no hem estat ben representants per les forces polítiques del consistori ni pels seus lideratges».

Diu va estar acompanyat del president de Convergents, Germà Gordó, i el màxim responsable de Lliures a la demarcació, Héctor Álvarez. Tots dos partits són els que integren la coalició Centrats pel Vendrell. «No estem aquí per tenir un o dos regidors. Anem a les eleccions amb la voluntat de tenir l'alcaldia. I estem convençuts que l'aconseguirem», assegurava Gordó, avançant que «Diu us anirà anunciant en els pròxims dies les incorporacions d'entitats i persones a aquest projecte, de cara a fer-lo més reeixit, més potent i amb més possibilitats de victòria». L'exconseller va avançar que la coalició Centrats «ja té tancades més de vint candidatures a les Terres de l'Ebre, Camp de Tarragona i Penedès», amb una política de pactes clara: «L'endemà de les eleccions aquells que vulguin pactar amb nosaltres sabran que no ens casarem amb ningú que sigui contradictori amb les nostres posicions. Som flexibles i molt dialogants. Ara bé, no pactarem amb un partit que tingui com a prioritat l'aplicació del 155 a Catalunya ni que es vulgui carregar l'educació concertada».

Per la seva banda, Álvarez ha considerat Diu «un excel·lent candidat, amb prestigi i capaç d'escoltar a tothom lluitant pels interessos dels ciutadans sense partidismes». Alhora ha posat en relleu que la coalició Centrats «comença a crear xarxa i afegeix més gent cada dia que passa» per la seva condició de «pol d'atracció de l'espai de centre moderat. Units, som més forts que dos partits».

tracking