Diari Més

Educació

Deu instituts de Tarragona participen al programa 'La Premsa a les Escoles'

La iniciativa la impulsa el Col·legi de Periodistes de Catalunya i 'la Caixa'

En l'activitat hi participen més de 3.600 alumnes de 75 centres de Catalunya.

Deu instituts de Tarragona participen al programa 'La Premsa a les Escoles'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu instituts de Tarragona participaran aquest mes de març en ladesena edició del programa La Premsa a les Escoles. En l'activitat hi participenmés de 3.600 alumnes d’ensenyament secundari d’un total 75 centres de tota Catalunya amb un repartiment proporcional arreu del territori.

La iniciativa, impulsada conjuntament pel Col·legi de Periodistes de Catalunya i 'la Caixa' a través d’EduCaixa, consisteix en oferir xerrades sobre periodisme als centres de secundària. L’objectiu del programa d’enguany és reflexionar sobre les noves formes de comunicació i consum informatiu, com les xarxes socials, i ajudar a discernir entre la informació veraç i contrastada en temps de fake news i postveritat.

Entre els centres que hi participen hi ha: l'INS Tarragona, l'INS Joan Amigó (L'Espluga de Francolí), l'INS Mare De Déu De La Serra (Montblanc), l'INS Roda De Berà, l'INS Joan Segura (Santa Coloma de Queralt), l'INS Roseta Mauri (Reus), l'INS Ernest Lluch (Cunit), l'INS Martí Franquès (Tarragona), l'INS Marta Mata (Salou) i l'INS Baix Camp (Reus).

tracking