Diari Més

Més d'una desena de comparses omplen el Morell de festa i color per Carnaval

Antes muert@s que sencill@s han guanyat el premi a la millor carrossa i a la millor comparsa

El Morell celebra el Carnaval 2019

El Morell s'omple de llum, festa i color per CarnavalAjuntament del Morell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Morell s’ha omplert aquest cap de setmana de música, festa, color i xerinola amb la celebració del Carnaval. Els grans triomfadors del carnaval han estat els components del grup Antes muert@s que sencill@, que va aconseguir el premi a la millor carrossa i també a l’escombra d’or a millor comparsa.

Més d’una desena de comparses van participar dissabte en la Gran Rua de Carnaval del Morell. Una desfilada festiva des de l’antiga estació de tren i per la Rambla Joan Maragall que va culminar amb el discurs del Rei Carnestoltes i el lliurament del premi a la millor carrossa. També es va destacar la tasca de Maria Hernández i Emma Pascual, autores del cartell d’enguany.

Posteriorment, totes les comparses es van traslladar a sopar al Pavelló Municipal, on la festa va continuar amb més premis. En aquest sentit, l’escombra de bronze se la va emportar el Circo de los sueños, l’escombra de plata va ser per a la Colla Els Puntuals, i l’escombra d’or va ser per a Antes muert@s que sencill@s.

El jurat també va reconèixer la resta de grups participants amb diplomes a la colla més heroica, la més instruïda, la més salvatge o la més prehistòrica. I fi de festa va anar a càrrec d’una disco mòbil que va animar la revetlla més carnavalesca fins ben entrada la matinada.

Els més petits també gaudeixen del carnaval

Els més petits també van tenir el seu protagonisme divendres amb la rua de la llar d’infants i l’Escola Ventura Gassol, un berenar infantil i la Petita Gran Festa de Carnaval al Pavelló Municipal.

A més, la plaça de la Font va acollir ahir diumenge es va celebrar la Festa del confeti amb l’espectacle de Jordi Jubany. Finalment, es va procedir a la crema del Rei Carnestoltes per acomiadar el Carnaval 2019. El punt final definitiu s’ha posat fins aquest mateix dilluns al migdia amb un contacontes a càrrec d’Ukecontes davant del Teatre-Auditori.

tracking