Diari Més

El Carnaval de Constantí concentra els actes en dos caps de setmana

El gruix d’activitats tindrà lloc el 9 i 10 de març i un dels esdeveniments més esperats és la rua pels carrers del poble

Imatge d'una edició anterior del Carnaval de Constantí.

Constantí es prepara per al CarnavalAjuntament de Constantí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Constantí ja ho té tot a punt per celebrar el Carnaval, l’època més esbojarrada de l’any. Aquest 2019 els actes programats es concentren en els dos primers caps de setmana de març. El gruix d’activitats tindrà lloc el 9 i 10 de març i es preveu que hi hagi una grana afluència de públic a la rua pels carrers del poble, un dels esdeveniments més esperats.

Aquest divendres dia 1 de març es farà la tradicional Rua de Carnaval a l’Avinguda 11 de Setembre, amb la participació dels alumnes de les escoles Mn. Ramon Bergadà i Centcelles, i amb la col·laboració de l’Escola Municipal de Música Rafael Gibert Recasens. Seguidament, a la Plaça de les Escoles Velles, es realitzaran tallers infantils, pinta-cares, màscares i concurs de disfresses, amb la col·laboració de l'Associació Dance Power Constantí i el Punt Òmnia.

El dissabte 2 de març l’Associació d’Amics de la Colla C.O.C.A organitzarà una Festa del confeti i una Botifarrada Popular, a més de l’acte d’entrega de xumets a la Dragonina. Totes aquestes que es realitzaran al carrer Major.

El cap de setmana del 9 i 10 de març centrarà el gruix d’actes del carnaval. El dissabte dia 9 a la tarda, a partir de les 17.30h i amb sortida des de la Plaça de la Generalitat, s’iniciarà la rua pels carrers del poble que comptarà amb la participació de diverses comparses i entitats del municipi. El recorregut arribarà fins al Pavelló Poliesportiu, on es traslladarà des de les 19.30h i fins la matinada tota la gresca i la disbauxa de la celebració. A la tarda hi haurà el Ball Infantil de disfresses amb l’actuació musical d’Albercocks i posteriorment el Ball de Carnaval amb l’actuació musical de Dj Ferry Lip i Dj Rulu.

Els actes de Carnaval finalitzaran el diumenge dia 10 amb la processó de l’enterrament del Rei carnestoltes. Sortirà des del Pavelló Poliesportiu fins arribar al Parc de la Muralla, on tindrà lloc la cloenda de la celebració amb la tradicional cremada del Ninot i una Sardinada popular. Com a novetat, durant aquesta cloenda del Carnaval es farà entrega dels Premis a les millors comparses, que premiarà amb 400, 300 i 200 euros les tres millors comparses participants a la Rua.

tracking