Diari Més

Civisme

Campanya de civisme a Riudoms amb la participació d'una desena de veïns i els seus gossos

Amb el lema 'Jo li ho recullo, i tu?' es vol conscienciar de la recollida d'excrements de les mascotes al carrer

Imatge del cartell que il·lustra la campanya.

Campanya de civisme a Riudoms amb la participació d'una desena de veïns i els seus gossosCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Riudoms ha posat en marxa una campanya cívica per cridar l’atenció dels propietaris de gossos perquè recullin els excrements de les seves mascotes a la via pública. La campanya duu el lema 'Jo li ho recullo, i tu?' iha comptat amb la complicitat i la col·laboració de 10 propietaris de gossos de Riudoms que han prestat la seva imatge i la dels seus gossos.

Cadascun dels protagonistes ha participat en una sessió fotogràfica en un dels seus espais preferits per passejar el gos.L’Ajuntament ha penjat cartells en els espais del poble més freqüentats per passejar gossos: la zona de la plaça de la Palmera, l’avinguda Primer d’octubre, el carrer Baltasar de Toda i Tàpies i la zona coneguda com La Sort. També ha penjat pancartes als parcs per a gossos, a tocar de la Biblioteca Municipal i a La Sort. La campanya també es difondrà a través dels canals de comunicació municipals.

Al mateix temps, l’Ajuntament ha enviat unes 600 cartes a tots els propietaris de gossos censats en el municipi per explicar la campanya, la conveniència de mantenir una actitud cívica a l’hora de mantenir els carrers nets i convidant-los a anar al consistori a buscar un porta-bosses de regal per facilitar el transport dels embolcalls per recollir els excrements.

tracking