Diari Més

Societat

Vila-seca enceta els actes de Carnaval el proper 1 de març

Dissabte, serà el torn de la rua de Carnaval que s'iniciarà des del carrer de Sir Esteve Morell Scott

Imatge d'una comparsa de l'any passat del Carnaval de Vila-seca.

Vila-seca enceta els actes de Carnaval el proper 1 de marçComissió Carnaval Vila-seca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vila-seca donarà el tret de sortida al Carnaval el proper divendres 1 de març amb la Concentració infantil de Disfresses a partir de les 16.50 hores a la Pista Poliesportiva del Colomí. Els petits podran gaudir d’activitats infantils i descobriran el guanyador del premi a la millor disfressa i els guanyadors del 5è Concurs de Cartells de Carnaval. En acabar, la Comissió de Carnaval convidarà a tots els assistents que vagin disfressats a berenar de franc. Cal destacar que enguany, aquest acte serà solidari a favor del Banc d’Aliments de la Creu Roja de Vila-seca.

Més tard, a les 19.06 hores, el Rei Carnestoltes arribarà a Vila-seca. Primerament, hi haurà la concentració dels assistents a la Pista Poliesportiva del Colomí, es recorrerà el Jardí del Castell, els carrers del Centre Històric i s’arribarà a la plaça de l’Església, des d’on el Carnestoltes farà el seu discurs i li seran lliurades les claus del poble. La Txaranga Band Tocats serà l’encarregada d’amenitzar tot el recorregut.

El dissabte 2 de març a les 16.45 h les carretel·les participants a la Rua es concentraran al carrer de Sir Esteve Morell Scott i, a les 17.35 h, s’iniciarà l'espectacular Rua de Carnaval 2019 pels carrers de Tarragona, del Tenor Josep Forasté, de Josep Anselm Clavé, del Requet de Fèlix, de Tarragona, rambla de Catalunya, carrers de Vic, de la Verge de la Pineda, dels Ferrers, de Sant Antoni, de la Font i l'avinguda de Francesc Macià. A les 11 de la nit s’encetarà la gran festa de Carnaval al Pavelló Municipal d’Esports de Vila-seca, on es lliuraran els premis d'or, de plata i d'argent, a les millors disfresses.

L'últim dia de celebració del Carnaval serà el 5 de març a partir de les 18.59 hores, quan el seguici mortuori que enterrarà el Rei Carnestoltes sortirà del Centre Cívic i Cultural el Colomí acompanyat per la Txaranga Band Tocats. Recorreran els carrers del Centre Històric fins arribar a la plaça de l'Església, on es lliuraran els premis de la Rua Carnaval 2019. Els assistents podran gaudir d'una sardinada i una xocolatada per als més petits.

tracking