Diari Més

Societat

El Morell ja és a punt per al Carnaval

El tret de sortida el donarà la rua de la llar d’infants i l’Escola Ventura Gassol

Imatge d'una edició anterior del Carnaval.

El Morell ja és a punt per al CarnavalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Morell celebrarà el Carnaval de l'1 al 3 de març. El tret de sortida el donarà la rua de la llar d'infants i l'Escola Ventura Gassol el proper divendres. També tindrà lloc un berenar infantil i la Petita Gran Festa de Carnaval al Pavelló Municipal. Els tiquets per al berenarseran gratuïts però s’hauran d’anar a buscar a les dependències de l’AMPA de l’escola Ventura Gassol els dies 25 i 26 de febrer, de 9 a 11 i de 15 a 16.30 hores, o bé al Centre Cultural en horari d’oficina.

Dissabte a la tarda serà el torn de la gran rua de Carnaval, que començarà a la Rambla Joan Maragall i es passejarà pels carrers del municipi, a més del tradicional sopar i la revetlla al Pavelló Municipal. Així mateix, Sa Majestat el Rei Carnestoltes pronunciarà el seu discurs i lliurarà el premi a la millor carrossa i la resta de reconeixements de Carnaval. I diumenge, just abans de la crema del Rei Carnestoltes, Festa del Confeti a la plaça de la Font.

María Hernández Pérez i Emma Pascual Dos Santos, dos alumnes d’Educació Visual i Plàstica de 2n d'ESO de l'IES El Morell, han estat les encarregades de disenyar el cartell de Carnaval.

tracking