Diari Més

El Carnaval omplirà de llum i color els carrers de la Canonja

Un dels actes més esperats és la rua, que tindrà lloc el proper diumenge 3 de març

Imatge de la Rua del Carnaval de la Canonja 2018.

El Carnaval de la Canonja treu al carrer més de tres mil personesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Canonja ja es troba immersa en una de les èpoques més esbojarrades de l’any, el carnaval, que enguany té com a temàtica principal en aquest municipi l’arribada de l’home a la lluna. El primer acte festiu va tenir lloc ahir diumenge amb l’arribada de Sa Majestat Carnestoltes a la sala d’actes de l’Escola la Canonja, que es va omplir de petits i grans.

L’acte més esperat i que compta amb major participació serà la rua del diumenge 3 març que, com és habitual, mostrarà en una festa de ball, color i fantasia el treball de les diferents comparses participants.

Entremig, el Carnestoltes visita l’escola acompanyat dels nens i nenes de la llar d’infants aquest dilluns 25. El divendres 1 de març, a la tarda, es durà a terme la festa concurs de disfresses infantil i a la nit les Colles que participen a la Magnífica Rua de Carnaval celebraran el seu sopar pícnic al poliesportiu. Aquells que s’hi vulguin apuntar ho poden fer al Castell de Masricart del 26 al 28 de febrer.

El dissabte al vespre tindrà lloc el sopar pícnic amb ball i concurs de disfresses individuals, de parelles i trios. La festa tancarà amb la lectura del testament i mercat de la sardina, el dimarts dia 5 de març.

tracking