Diari Més

Laboral

ANAV busca enginyers tècnics i operaris de manteniment per a les centrals nuclears

Els interessats han d'enviar el currículum abans del 15 de març

Imatge d'arxiu de l'edifici de contenció del reactor de Vandellòs II.

La nuclear Vandellós II s'atura per un augment del cabal de l'aigua als desguassos de l'edifici de contencióACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Associació Nuclera Ascó Vandellós II ha iniciat un procés de selecció de personal, extern a ANAV, en busca d'operaris de manteniment i enginyers tècnics per a les seves centrals.

En el cas de l'oferta d'operari de manteniment o monitor de protecció radiològica es necessari comptar amb la titulació de Grau de Formació Superior o FP II en especialitats tècniques (preferentment de Regulació i control, producció per mecanització, electrònic, industrial, instrumentació, metrologia i sistemes electrònics). Es valorarà tenir experiència professional en el sector. Els seleccionats rebran un pla d'entrenament fins a la seva integració plena al lloc de feina ofertat.

Per al lloc de feina d'enginyers cal disposar de la titulació preferentment de Grau d'Enginyeria industrial, informàtica, telecomunicacions o química. També es valorarà tenir experiència i un mínim de nivell d'anglès. Els seleccionats també rebran formació abans d'incorporar-se.

Per entrar a formar part del procés de selecció cal enviar el currículum vitae al correu electrònic a energia@psicotec.es abans del 15 de març.

tracking