Diari Més

Promoció

Es presenta la nova marca 'Fem Constantí'

El nou lema busca reivindicar els valors de «cohesió, orgull de poble i de les arrels»

L'alcalde Òscar Sànchez durant la presentació la nova marca del municipi.

Es presenta la nova marca 'Fem Constantí'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí ha acollit aquest divendres la presentació de la nova marca de municipi Fem Constantí. L’alcalde, Oscar Sánchez, ha explicat que es tracta d’un nou «lema institucional i una nova marca de municipi amb què el consistori vol reforçar els valors positius envers el poble, fomentar el sentiment de pertinença i divulgar-lo».

L’objectiu és aconseguir que la marca i el lema Fem Constantí tingui presència en tots els àmbits del «dia a dia del municipi, tant social, com cultural, educatiu, esportiu, associatiu i comercial». La voluntat és que sigui un projecte de llarg recorregut i que la ciutadania s'impliqui. 'Fem Constantí' vol reivindicar els valors de «cohesió, orgull de poble i de les arrels».

A més, totes les campanyes i accions promocionals que s’iniciïn des del consistori, aniran acompanyades d’aquest tret distintiu. La imatge de la campanya és l’skyline de Constantí, una visió panoràmica molt característica del municipi i un segell identificador molt visual del poble. Amb la primera persona del plural, «Fem», es vol fer extensiva aquesta campanya a tots els constantinencs i transmetre el sentiment d’inclusió per a tothom.

tracking