Diari Més

Successos

Un ocupa puja dalt una grua en un acte de protesta a Vinyols i els Arcs

L'home reclama les seves pertinences, ja que la propietària del pis on estava hauria canviat el pany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un ocupa ha pujat a primera hora del matí en una grua a Vinyols i els Arcs en un acte de protesta per la seva situació personal. Els Bombers han acudit amb dues dotacions per un avís a les 8.10 hores a la zona de Fontcoberta, al límit entre els termes municipals de Vinyols i Cambrils.

L'home d'uns 50 anys estava d'ocupa en un habitatge del municipi. La propietaria d'aquest, aprofitant que l'home havia sortit, hauria canviat el pany.

En l'acte reivindicatiu, l'home ha pujat en una grua d'una zona en construcció a Fontcoberta i ha desplegat una pancarta on reclama les seves pertinences. La Policia Local ha acudit fins al lloc per intentar mediar i que aquest baixés de la grua. La protesta, de moment, continua.

D'altra banda, els Bombers s'han apropat a l'ocupa amb l'autoescala i després d'una hora i mitja han marxat a l'espera de ser requerits un altre cop.

Des de l'Ajuntament de Vinyols, asseguren que l'home es tracta d'un ocupa de Cambrils que fa dies que es queixa al Consistori d'aquest municipi.

L'home ha desplegat una pancarta reivindicant la seva situació.

Un ocupa puja dalt una grua en un acte de protesta a Vinyols i els ArcsFacebook

tracking