Diari Més

Societat

Salou, Cambrils i Vila-seca programen 14 noves activitats al Carretera i Manta

Entre aquestes hi ha diverses esquiades i cursos de vetllador escolar o de direcció d'activitats de lleure

Els alcaldes de Vila-seca, Cambrils i Salou juntament amb els regidors de Joventut durant la presentació.

Salou, Cambrils i Vila-seca programen 14 noves activitats al Carretera i MantaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Carretera i Manta 2019 ja compta amb una nova programació que s'allargarà fins al proper mes de novembre. Aquest matí els alcaldes de Vila-seca, Cambrils i Salou juntament amb els regidors de Joventut l'han presentat a la Pineda.

El nou programaestà format per 14 activitats de diferents àmbits com són formatives, esportives i sortides, adreçades als joves d’entre 14 i 30 anys. Entre aquestes hi ha sortides al Saló del Manga, al Saló del Videojoc, una esquiada a Port Ainé i una a Andorra, entre d'altres. També s'han programat cursos de vetllador escolar, de direcció d'activitats de lleure i un de conversa d'anglés.

Totes les activitats es poden consultar al següent enllaç i per inscriure's cal adreçar-se als Punts d'Informació Juvenil de Vila-seca, de Salou i de Cambrils.

El Carretera i Manta va néixer l'any 2.001 amb la signatura d'un conveni que recollia un conjunt d'activitats formatives i lleure dins un programa. Des de llavors, untotal de 18.000 joves han participat en les més de 600 activitats organitzades.

tracking