Diari Més

Denuncien la deixadesa de la zona de l'skatepark, on fan curses de cotxes clandestines

Els usuaris també diuen que s’hi fan ‘botellons’ i afirmen sentir-se «insegurs», per la qual cosa demanen un canvi d’ubicació

Imatge de la zona de l'skatepark de Vila-seca.

Denuncien l'estat de deixadesa de la zona de l'Skatepark, on fan curses de cotxes clandestinesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vila-seca en Comú ha presentat una reclamació al registre d’entrada municipal per aconseguir millores en la seguretat de la zona del skatepark de Vila-seca, ubicat al polígon Alba. Segons els han explicat diversos usuaris, en aquesta zona s’hi duen a terme curses de cotxes clandestines i botellons, per la qual cosa se senten «insegurs» i demanen un canvi d’ubicació.

El grup municipal s’ha reunit amb representants del col·lectiu d’usuaris, els quals han explicat que els caps de setmana és habitual trobar-se amb gent fent botellons i, fins i tot, carreres de cotxes clandestines. A més, denuncien que la font d’aigua sovint no funciona i l’enllumenat fa anys que està fos. Davant aquesta situació, els usuaris se senten «insegurs» i reclamen un canvi d’ubicació a una zona més segura.

La formació local titlla de situació d’«insostenible» i reclama més presència policial als nuclis residencials i al polígon.

tracking