Diari Més

Successos

Detenen dos homes que acabaven de robar deu televisors en un càmping de Salou

Els arrestats van tallar una reixa per accedir a un magatzem i a diversos bungalows d’on haurien sostret els aparells

Els televisors han estat retornats als seus propietaris.

Detenen dos homes que acabaven de robar deu televisors en un càmping de SalouMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) i de la comissaria de Salou van detenir, el passat diumenge, dos homes de 34 i 20 anys, de nacionalitat espanyola, i veïns de Cambrils i Barberà de la Conca com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb força en un establiment comercial. Els arrestats van endur-se una desena de televisors d’un càmping de Salou.

Els fets van succeir la matinada de diumenge, quan els mossos van rebre l’avís d’un ciutadà que acabava de veure dues persones carregades amb cinc televisors que caminaven pel carrer. Una dotació de l’ARRO es va dirigir al lloc ràpidament i, després de fer recerca per la zona, van veure dues persones que portaven dos televisors cadascun.

Davant la presència policial, els dos individus van fugir corrents del lloc En un primer moment, els agents van poder interceptar un dels dos lladres. Es tractava d’un home de 34 anys i veí de Cambrils.

Tot seguit, els mossos van localitzar dos televisors amagats en un pàrquing proper. Mentre els agents continuaven la recerca, una patrulla va esbrinar que els lladres havien robat els aparells en un càmping del municipi. Per accedir-hi havien tallat la reixa metàl·lica exterior i havien forçat el bombí d’un magatzem i de diversos bungalows.

Posteriorment, una patrulla de la comissaria de Salou va localitzar el segon individu quan sortia d’un bloc de pisos. Un cop comprovat que es tractava del còmplice del primer detingut, els mossos van accedir, amb autorització del propietari, a un pis del carrer Vendrell de Salou. A l’interior hi havia la resta de televisors sostrets.

Per tot plegat, els mossos van detenir els dos homes per un delicte de robatori amb força. En total, els agents van recuperar deu televisors sostrets que van retornar als seus propietaris.

Els dos detinguts, un d’ells amb un antecedent policial per un altre robatori amb força, van passar ahir a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona i van quedar en llibertat amb càrrecs.

tracking