Diari Més

L'Ajuntament de Salou millorarà l'accessibilitat de la vorera est del carrer de Josep Carner

Les obres també contemplen la remodelació de la cruïlla entre els carrers Major i de Josep Carner i tenen un pressupost d’uns 50.000 euros

Es preveu que cada un dels treballs tingui una duració de tres mesos.

L'Ajuntament de Salou millorarà l'accessibilitat de la vorera est del carrer de Josep CarnerAjuntament de Salou

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Salou té previst actuar a tres trams de la vorera est del carrer de Josep Carner i remodelar la cruïlla entre els carrers Major i de Josep Carner. El paviment dels carrers presenta trams malmesos amb deformacions i esquerdes que s’han de millorar i allisar. Per altra banda, les voreres i les rampes es troben en un estat defectuós degut al pas del temps i al propi ús, fet que dificulta l’accessibilitat. Els treballs compten amb un pressupost d’aproximadament 50.000 euros.

Les obres de la vorera consistiran en millorar l’accessibilitat a dos bateries de contenidors d’escombraries i una rampa per a persones amb mobilitat reduïda. Per això s’extraurà la vorera i es col·locarà de nou sobre base de formigó, a més de retallar els arrels de l’arbrat quan convingui. La vorera es rebaixarà a nivell de calçada en dos punts i, donat que es tracta d’un carrer semi-peatonal, es construiran les corresponents rampes per a donar accés a la zona asfaltada a persones amb mobilitat reduïda. Aquests treballs també contemplen la substitució de la canalització d’enllumenat públic actual en cas que quedi malmesa en el moment de procedir a la demolició de la vorera i del paviment.

Per altra banda, la remodelació de la cruïlla entre els carrers Major i de Josep Carner té com a principal objectiu implementar rampes, per tal de facilitar l’accés de cadires de rodes i cotxets, i millorar les condicions del paviment per tal de garantir la seguretat dels vehicles que hi circulen. A més s’hi modificarà la senyalització horitzontal amb la finalitat d’actualitzar-les amb els nous trets de la cruïlla.

L’Ajuntament destinarà un pressupost de 12.328,29 euros a la millora de l’accessibilitat de la vorera est del carrer de Josep Carner i de 35.996,58 euros a la remodelació de la cruïlla entre els carrer Major i de Josep Carner. Es preveu una durada d’aproximadament dos mesos per a cadascuna de les obres.

tracking