Diari Més

Societat

Els pobletans publicaran un nou llibre de receptes per Sant Jordi

Sota el títol 'La cuina de casa nostra 3', l’Ajuntament dona continuïtat als volums editats els anys 2011 i 2013

Els veïns poden

Els pobletans publicaran un llibre de receptes per Sant JordiCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els pobletans seran un cop més els protagonistes d'un llibre de receptes, que es presentarà per Sant Jordi. La cuina de casa nostra 3 serà el titol del volum, que ja es va editar el 2011 i 2013.

El llibre aplegarà un recull de receptes elaborades pels habitats de La Pobla:des d’aperitius i tapes a postres, passant per entrants, primers plats i plats principals.

La participació està a oberta a persones de totes les edats. Els interessats en participat ho poden fer:o bé de manera presencial, recollint i retornant el formulari imprès que ja està disponible a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament; o bé enviant aquest mateix formulari per correu electrònic, a l’adreça llibrecuinapobla@gmail.com; o bé a través del formulari digital especialment creat per a l’ocasió, i que es troba en aquest enllaç: https://bit.ly/2DvT3QS.

El termini per aportar receptes al llibre finalitzarà el proper 6 de març, si bé amb posterioritat tindrà lloc la sessió fotogràfica de les diferents propostes culinàries incloses en aquest volum. Un llibre que veurà la llum en el marc de la Setmana de la Cultura 2019 de La Pobla de Mafumet.

tracking