Diari Més

Municipal

El Morell urbanitzarà la zona esportiva i la baixada de l'Era del Castell

També s'arranjaran voreres i es millorarà la senyalització vial

Imatge del projecte d'urbanització de la zona esportiva del Morell.

El Morell urbanitzarà la zona esportiva i la baixada de l'Era del CastellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Morell tirarà endavant en els propers mesosdos projectes clau per al desenvolupament urbanístic del municipi, la urbanització dela zona esportiva i de l’Era del Castell.

La urbanització de la zona esportiva permetrà condicionarmés de 3.500 metres quadrats.Així, el carrer que uneix el pavelló municipal, la piscina i el camp de futbol mantindrà un caràcter de zona de vianants, com fins ara, però de forma ordenada i amb propostes lúdico-esportives al llarg del seu recorregut, «com ara una xarranca, 100 metres llisos, una cistella, una porteria, un petit rocòdrom horitzontal o màquines per a fer exercici a l’aire lliure», ha detallat la regidorad’Urbanisme, Susanna Ferré.

En aquest punt, el trànsit serà limitat a vehicles de manteniment i servei, amb accés regulat per pilones abatibles. Així mateix, s’habilitarà una zona d’aparcament davant de l’accés al camp de futbol. També es proveirà l’espai de serveis com enllumenat, clavegueram i aigua de boca, a més d’enjardinament i un mural vegetal, amb un cost total de 540.000 euros.

Ferré també ha avançat que «la següent inversió que es realitzarà a la zona és l’adequació del camp de terra adjacent, on es farà una pista multifuncional coberta».

El segon projecte al qual es donarà una gran empenta és la baixada de l’Era del Castell i el solar que ha de donar continuïtat a la plaça, amb una inversió de 700.000 euros. Es tracta de la tercera fase de l’obra, la qual integrarà tot l’entorn a la resta de carrers i a la rambla. D’aquesta manera només faltarà finalitzar l’obra de l’interior de la sala situada a sota de la plaça.

Altres intervencions

El Consistori tambéarreglarà uns mil metres quadrats de voreres que actualment només tenien una base de formigó, a les quals es posarà panot perquè siguin més resistents i més còmodes per transitar-hi.

Els treballs es realitzaran en quatre zones: a l’avinguda Camí de Reus i el carrer Gaudí; la plaça Francesc Macià, el carrer Escoles Noves, l’avinguda de la Pau i el carrer de la Sardana; l’àrea de les naus Parés i la benzinera; i a la zona de les Moreretes, el carrer Àngel Guimerà i el carrer Ramon Llull.

Finalment, esposarà o es millorarà la senyalització tant horitzontal –pintura– com vertical en punts on és deficient o no n’hi ha del municipi.

tracking