Diari Més

Turisme

Prades i Siurana reben la distinció 'Pobles amb Encant'

L’Agència Catalana de Turisme també ha atorgat la categoria de ‘Ciutats i Viles amb Caràcter’ a Montblanc

Membres de l'ajuntament de Prades rebent la distinció de 'Pobles amb Encant'

Prades i Siurana reben la distinció 'Pobles amb Encant'Ajuntament de Prades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Manresa ha estat la ciutat encarregada d’acollir l’acte de lliurament dels diplomes que reconeixen a 15 municipis com a Ciutats i Viles amb Caràcter o Pobles amb Encant, marques turístiques especialitzades en el turisme cultural que es promouen des de l’Agència Catalana de Turisme. Montblanc ha estat un dels municipis que han rebut la distinció de ‘Ciutats i Viles amb Caràcter’ juntament amb Manresa i Solsona.

Per la seva banda, Prades i Siurana són les localitats del Camp de Tarragona que han rebut la distinció ‘Pobles amb Encant’ igual que deu pobles més: Beget, Calella de Palafrugell, Castellar de n’Hug, Montsonís, Mura, Pals, Peratallada, Rupit, Santa Pau i Taüll.

Distintiu de ‘Pobles amb Encant’

Aquesta distinció està entesa com un atractiu o bellesa especial que captiva i enamora el visitant i està adreçada a pobles de menys de 2.500 habitants amb una conjunció d’aspectes i elements arquitectònics, urbanístics, patrimonials, mediambientals i turístics que contribueixen a aquesta bellesa.

Amb aquest premi, el poble entra a formar part d’un pla de promoció específic de l’Agència Catalana de Turisme i adquireixen una sèrie d’avantatges com són visibilitat en els canals online de l’ACT, ús per utilitzar el distintiu exclusiu, participació en accions promocionals de l’ACT, etc.

tracking