Diari Més

Carreteres

Inicien els treballs de millora de les travesseres de la Secuita a la T-223 i la TV-2231

Les obres compten amb un pressupost de més d'un milió d'euros

Les obres compten amb un pressupost de més d'un milió d'euros.

Inicien els treballs de millora de les travesseres de la Secuita a la T-223 i la TV-2231Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona ha iniciat les obres de millora de les travesseres de la Secuita, les carreteres T-223 i TV-2231, amb l'objectiu de garantir la seguretat de la circulació de vianants i vehicles. A causa dels treballs, hi haurà talls de circulació i restriccions de trànsit en aquestes vies amb els desviaments provisionals pertinents.

Les obres preveuen una actuació integral d'aquestes vies amb l'ampliació de voreres per garantir la seguretat dels vianants. En aquest cas, el projecte preveu assignar un únic sentit de circulació (sentit sud) a la TV-2231 en el seu pas per la Secuita, ja què, atesa l'amplada insuficient que té actualment, no és possible compatibilitzar en un sol vial les voreres i els dos sentits de la circulació. El carrer Progrés, paral·lel a la TV-2231, s'habilitarà com a travessera en sentit nord.

El projecte també preveu el redisseny de les zones d'aparcament, la construcció de dues rotondes per millorar el flux de circulació i la seguretat, la substitució de l'enllumenat i la millora del drenatge, entre d'altres actuacions. Les obres de condicionament de les dues travesseres compten amb un pressupost d'1.145.724,80 euros i un termini d'execució de 9 mesos.

tracking