Diari Més

Arrenquen les Jornades Gastronòmiques del calçot a Mont-roig

Fins al 3 de març, nou restaurants oferiran tapes, plats, menús i calçotades des de 3 a 30 euros

Els productors locals i l'Ajuntament han presentat les jornades gastronòmiques.

Arrenquen les Jornades Gastronòmiques del calçot a Mont-roigCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El calçot tornarà a ser el protagonista de lesJornades Gastronòmiques del Calçot, que es celebraran del 15

de febrer al 3 de març a Mont-roig del Camp. Untotal de nou restaurants oferiran durant aquests dies tapes, plats, menús i calçotades, amb aquesta ceba com a ingredient protagonista. Les jornades estan organitzades per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp per tal potenciar el sector de la restauració i l'agricultura local amb un producte de temporada i km 0.

Entre alguns dels plats que es podran degustar durant les jornades a Mont-roig i Miami Platja hi ha bacallà confitat amb emulsió de romesco melmelada de calçots, la caldereta de sípia amb calçots, el rissoto de calçot a la catalana, les croquetes de calçot o el paté de calçot.Els preus aniran des dels 3 euros la tapa, els 6- 10 euros del plat, els 20 - 25 els menús i els 30 de les calçotades, aproximadament.

Es calcula que Mont-roig del Camp produeix al voltant de 30 milions de calçots, una xifra que es vol fer valdre a través d'aquest tipus d'iniciatives que a la vegada serveixen també per donar a conèixer la bona oferta gastronòmica del municipi.

tracking