Diari Més

Turisme

'Tabarnia' es ven com a paquet de visita turística en grup a Saragossa

Els dies 2 i 3 de març unes quaranta persones viatjaran per «descobrir» l’indret

Cartell promocional del paquet turístic «Descobreix 'Tabarnia'».

'Tabarnia' es ven com a paquet de visita turística en grup a SaragossaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Zafiro Tours, una empresa amb franquícies en diferents localitats de l’Estat –entre elles Tarragona, Valls, Calafell o el Vendrell– ofereix des del passat mes de desembre un paquet per valor de 149 euros i de dos dies –el 2 i el 3 de març– que duu el títol, en castellà, de «Descobreix Tabarnia». Aquest tour surt de Saragossa i permet al client conèixer de primera mà la ciutat de Tarragona –on s’hostatgen en un hotel del centre de la ciutat, l’SB Express– així com altres indrets d’atractiu turístic com el Monestir de Poblet, la Cova de Font Major i Siurana.

El projecte de Tabarnia, que va agafar volada especialment a partir dels darrers mesos de l’any 2017, inclou les comarques del litoral des del Baix Camp fins al Maresme i la Selva. En tractar-se d’un concepte més que d’un projecte polític els seus defensors no es posen d’acord en quines són les comarques que en formarien part, més enllà de les més industrialitzades. Això sí, cap mapa dels que corren per les xarxes inclou la Conca de Barberà ni el Priorat, on són els tres indrets turístics que el paquet vol fer descobrir al visitant com a Tabarnia.

Segons fonts de la companyia, tot el paquet, de quaranta places, ja està venut i, si té èxit, el tornaran a vendre en properes ocasions.

tracking