Diari Més

Successos

S'eleven a dinou els detinguts en l'operació antidroga al Camp de Tarragona i el Baix Penedès

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional van intervenir 11.000 plantes de marihuana provinents de plantacions ‘indoor’

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’operació antidroga iniciada aquest dilluns, 11 de gener, amb diversos registres al Camp de Tarragona i el Baix Penedès s’ha saldat finalment amb dinou detinguts. Es tracta de quinze persones de nacionalitat marroquina i quatre de nacionalitat espanyola a les quals se’ls imputen els delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal. Totes elles passaran demà dijous a disposició judicial. El dispositiu policial el van dur a terme conjuntament els Mossos d’Esquadra i la Policia Nacional amb l’objectiu de desmantellar diverses plantacions indoor. En total es van intervenir 11.000 plantes de marihuana i més de 500.000 euros en efectiu. L'operació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Els cossos policials van realitzar un total de tretze entrades, nou simultànies a les 6 del matí i quatre a posteriori, en xalets on hi havia plantacions de marihuana d’interior. HI va haver escorcolls a les urbanitzacions de Monnars i de la Móra, a Castellvell del Camp i a l'Hospitalet de l'Infant, i a la urbanització de Les Pedreres, a Santa Oliva. En molts casos la llum estava punxada, per la qual cosa també es van desplaçar tècnics de la companyia elèctrica per tallar el subministrament.

En total es van intervenir 11.000 plantes de marihuana en totes les fases de creixement, més de mig milió d’euros en efectiu i una arma de foc curta. Tots els arrestats passaran demà dijous, 14 de febrer, a disposició judicial.L'operació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Un agent transportant marihuana decomissada en un domicili dels Monnars.

Dispositiu antidroga en marxa al Camp de Tarragona i el Baix PenedèsGerard Martí

tracking