Diari Més

Obiturari

Mor l'exregidor d'ERC a Salou Alexandre Boquet als 58 anys

No s'ha pogut recuperar d'un atac de cor

Alexandre Boquet, en una imatge d'arxiu.

Mor l'exregidor d'ERC a Salou Alexandre Boquet als 58 anysCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alexandre Boquet, ex regidor d'ERC a Salou, ha mort aquest dimarts 12 de febrer a l'edat de 58 anys. El salouenc ha mort a causa d'un atac de cor que va patir fa uns dies i del qual no s'ha pogut recuperar.El funeral s’ha previst per demà dijous a les 12h a l'església de Santa Maria del Mar.

Boquet era portaveu i regidor d'ERC-AM a Salou fins el passat 7 de gener, tot just fa un mes, quan va renunciar a l'acta. De fet, el polític ja va anunciar el desembre que deixaria el seu càrrec com a regidor i que no es presentaria com a alcaldable a les eleccions municipals del proper mes de maig. Finalment, la llista l'encapçalarà Marçal Curto. En retirar-se de la política, Bouquet va tornar al seu lloc de feina com a tècnic a la regidoria d'Esports de l'Ajuntament.

Alexandre Bouquet va encapçalar la llista d'ERC al municipi en les dues darreres eleccions municipals, el 2011 i el 2015. En les primeres el grup municipal no va obtenir representació, mentre que en les segones va obtenir dos regidors.Sandro, com se’l coneixia, també va formar part de la candidatura independent Pro Segregació a les eleccions al maig de 1983, quan tenia 23 anys.

Les mostres de condol per la mort de Bouquet s'han anat succeïnt durant les darreres hores. La formació política de la qual formava part fins fa poc, Esquerra, ha volgut dedicar-li unes paraules a través del seu perfil de Facebook. «El Sandro ens ha deixat un buit que serà molt difícil d'omplir. Gràcies company per la teva lluita i implicació amb el nostre poble de Salou i amb Catalunya!», afirmen des de la xarxa social.

tracking