Diari Més

Fran Morancho serà novament candidat del PSC a l'alcaldia de Mont-roig del Camp

L’actual alcalde ja s’ha posat a treballar en el programa electoral i per elaborar-lo es farà una jornada participativa

Imatge de Fran Morancho, actual alcalde de Mont-roig i cap de llista del PSC per les properes eleccions municipals.

Fran Morancho serà novament candidat del PSC a l'alcaldia de Mont-roig del CampCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea de militants de l’agrupació local del PSC de Mont-roig i Miami va ratificar, el passat dilluns al vespre, l’únic candidat que es va presentar per encapçalar la llista per les pròximes eleccions municipals del PSC a Mont- roig del Camp: Fran Morancho. L’actual alcalde del municipi encapçalarà de nou la candidatura del PSC amb la voluntat de preparar una nova llista electoral i un nou programa que el permeti revalidar la victòria per quarta vegada consecutiva. En aquest sentit, ja treballa en el programa electoral i es farà una jornada participativa per elaborar-lo.

«El proper 26 de maig ens presentarem davant de la ciutadania amb els deures fets per intentar convèncer aquells que no ens han votat fins ara que som la millor opció de totes les existents», va assenyalar Fran Morancho en el seu parlament, on va dir també que «em presento amb la mateixa il·lusió que ho vaig fer la primera vegada».

L’assemblea de militants va tenir lloc al local social de l’agrupació local del PSC a Miami Platja i va comptar amb la presència de militants amb dret a vot i també simpatitzants de l’agrupació, a més del suport de l’alcalde de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons López; l’alcalde de la Canonja i primer secretari del PSC a Tarragona, Roc Muñoz i la diputada al parlament de Catalunya Rosa Ibarra.

Jornada participativa per elaborar el programa electoral

El nou equip que encapçala Fran Morancho ja s’ha posat a treballar en el programa del PSC de Mont-roig Miami. En aquest sentit, s’ha preparat una jornada programàtica oberta a tota la ciutadania que tindrà lloc el dissabte 23 de febrer de 10 del matí a la 1 del migdia a la Casa Club de Bonmont que servirà per confeccionar el programa electoral a partir de propostes ciutadanes. La voluntat dels organitzadors és dividir totes les persones que hi participin en quatre àrees temàtiques per tal que discuteixin les propostes que acabaran formant part del programa electoral.

Nou espai de trobada digital

L’equip de campanya de Fran Morancho posarà en marxa properament l’espai web www.moranchoalcalde.com, des del qual es podrà accedir a tota la informació que generi la candidatura i a les diverses xarxes socials. També hi haurà un correu electrònic per enviar suggeriments i també un canal whatsapp per mantenir el contacte amb la candidatura.

tracking