Diari Més

Equipaments públics

La Selva del Camp estrena el Casal del Nucli Antic

L'equipament està inclòs dins el desenvolupament del Pla de Barris i ha estat finançat per l'Ajuntament i la Generalitat

Imatge de l'acte inaugural del Casal del Nucli Antic, ubicat al costat de la Sala Santa Llúcia.

La Selva del Camp estrena el Casal del Nucli AnticAjuntament de la Selva del Camp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Selva del Camp ha estrenat aquest cap de setmana un nou equipament dins el centre històric. Es tracta del nou Casal del Nucli Antic, un equipament que s'ha construït de forma annexa a la sala Santa Llúcia. Els dos edificis junts passen a convertir-se ara en un centre de serveis per a les entitats del municipi.

El nou equipament està inclòs dins del Pla de Barris que l'Ajuntament ha desenvolupat els darrers anys amb el suport econòmic de la Generalitat. L'edifici ha costat 470.000 euros, que, segons informa el consistori, formen part del paquet de quatre milions d'euros que al llarg dels últims anys s'han destinat a millorar el nucli antic selvatà.

Tres quartes parts de la inversió han estat aportades per l'administració catalana i la quarta part restant, per l'Ajuntament. A més del nou casal, en aquest paquet també hi figura la remodelació integral del Tomb de Muralles, la millora dels serveis en els carrers del nucli antic, el nou enllumenat, així com diverses campanyes d'ajuda a la millora d'habitatges i façanes, el comerç i les campanyes ocupacionals.

El nou casal, situat al carrer de l'Hospital, s'ha aixecat sobre el que fins ara era l'edifici adjacent a l'antiga capella gòtica de Santa Llúcia. D'aquesta manera, el que fins ara era una construcció de planta baixa s'ha convertit en un casal amb dues plantes superiors i gairebé 500 metres quadrats de superfície total.

Les sales a peu de carrer es destinaran al Jutjat de Pau i les plantes superiors s'han dividit en despatxos modulars pensats per a celebrar-hi trobades o reunions de les entitats i agrupacions locals. L'actuació també s'ha aprofitat per a millorar l'auditori de la Santa Llúcia.

tracking