x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Cercador de l’Hemeroteca
Español
Seccions

Tarragona Reus Costa Daurada

Tarragona
26.71 º
14.76 Km/h
Equipaments públics
Imatge de l'acte inaugural del Casal del Nucli Antic, ubicat al costat de la Sala Santa Llúcia.

La Selva del Camp estrena el Casal del Nucli Antic

Imatge de l'acte inaugural del Casal del Nucli Antic, ubicat al costat de la Sala Santa Llúcia.

Ajuntament de la Selva del Camp

La Selva del Camp estrena el Casal del Nucli Antic

L'equipament està inclòs dins el desenvolupament del Pla de Barris i ha estat finançat per l'Ajuntament i la Generalitat
  • Redacció

Actualitzada 11/02/2019 a les 17:48

La Selva del Camp ha estrenat aquest cap de setmana un nou equipament dins el centre històric. Es tracta del nou Casal del Nucli Antic, un equipament que s'ha construït de forma annexa a la sala Santa Llúcia. Els dos edificis junts passen a convertir-se ara en un centre de serveis per a les entitats del municipi.

El nou equipament està inclòs dins del Pla de Barris que l'Ajuntament ha desenvolupat els darrers anys amb el suport econòmic de la Generalitat. L'edifici ha costat 470.000 euros, que, segons informa el consistori, formen part del paquet de quatre milions d'euros que al llarg dels últims anys s'han destinat a millorar el nucli antic selvatà.

Tres quartes parts de la inversió han estat aportades per l'administració catalana i la quarta part restant, per l'Ajuntament. A més del nou casal, en aquest paquet també hi figura la remodelació integral del Tomb de Muralles, la millora dels serveis en els carrers del nucli antic, el nou enllumenat, així com diverses campanyes d'ajuda a la millora d'habitatges i façanes, el comerç i les campanyes ocupacionals.

El nou casal, situat al carrer de l'Hospital, s'ha aixecat sobre el que fins ara era l'edifici adjacent a l'antiga capella gòtica de Santa Llúcia. D'aquesta manera, el que fins ara era una construcció de planta baixa s'ha convertit en un casal amb dues plantes superiors i gairebé 500 metres quadrats de superfície total.

Les sales a peu de carrer es destinaran al Jutjat de Pau i les plantes superiors s'han dividit en despatxos modulars pensats per a celebrar-hi trobades o reunions de les entitats i agrupacions locals. L'actuació també s'ha aprofitat per a millorar l'auditori de la Santa Llúcia.
Temes relacionats
Comenta el contingut : La Selva del Camp estrena el Casal del Nucli Antic
Diari MesDiari Mes és una marca registrada de Tamediaxa, S.A.

Redacció i administració: Carrer Manuel de Falla, 12 Baixos. Tarragona

977 21 11 54

Redacció a Reus: Carrer Monterols, 36 2n. Reus

977 32 78 43

diari.mes és un mitja
auditat per OJDInteractiva
Diari Mes

Amb la col·laboració de:
Diari Mes