Diari Més

Societat

La Pobla de Mafumet s'acomiada de la seva Festa Major

Les festes es van acabar amb el gran piromusical del Lledó, que va omplir de llum i música el camp de futbol

La jornada de diumenge va acollir una concentració de vehicles clàssics.

La Pobla s'acomiada de la seva Festa MajorCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest cap de setmana han tingut lloc els darrers actes de la Festa Major d'Hivern de la Pobla de Mafumet. L’esport va protagonitzar el matí de dissabte, amb la celebració del tercer Campionat de pàdel del Lledó organitzat per l’Ajuntament i el Consell Esportiu del Tarragonès.

Diumenge va ser el torn del Cros del Lledó que va tenir una excel·lent participació infantil.La prova, en la seva vintena edició, va reunir una nombrosa participació d’escolars de primària i secundària, amb edats compreses entre els 3 i els 16 anys, en una prova puntuable per a la fase del Tarragonès dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.

Per la tarda, hi va haverl’estrena teatral A les fosquesde la Corriola Teatre. Més de 350 espectadors van omplir el Casal Cultural. Els diners recaptats en l'acte, concretament 973 euros, es donaran al Pediatric Cancer Center de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

Els versots infantil i correfoc, a càrrec del Ball de diables Els 7 Pecats Capitals i altres balls de diables convidats van animar la tarda de dissabte, mentre que diumenge van tancar les celebracions la concentració de vehicles clàssicsi el gran piromusical del Lledó, que va omplir de llum i música el camp de futbol per cloure de manera especular les celebracions en honor de la patrona del municipi, la Mare de Déu del Lledó.

tracking