Diari Més

L'Escola de Música del Morell s'apodera del Teatre-Auditori durant una setmana

Uns noranta alumnes del centre han passat per l'escenari per mostrar els aprenentatges assolits

El grup Corpussió Percoral van ser els encarregats de donar el tret de sortida a una setmana plena de concerts.

L'Escola de Música del Morell s'apodera del Teatre-Auditori durant una setmanaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una norantena d'alumnes de l’Escola de Música El Morell han ofert cin concerts alTeatre-Auditori del municipi per mostrar al públic tot allò aprés durant el primer quadrimestre del curs. Les actuacions es van celebrar del4 al 7 de febrer.

Els encarregats de donar-hi el tret de sortida van ser les agrupacions de Corpussió Percoral, la Red Bek i el Teengroup, tots tres tallers formats per joves d’entre 12 i 17 anys.

Dimarts va ser el torn de la primera part dels alumnes de tallers, alguns dels quals van actuar sols o en petits grups. Els altres dos grups que van pujar a l’escenari són dues novetats d’enguany: d’una banda el Grup Tradi, que s’ha creat enguany amb els alumnes de gralles i percussió que tenen entre 12 i 17 anys, i de l’altra l’Adultgrup, l’evolució natural del Teengrup, amb nois i noies de 18 i 19 anys que han treballat pràcticament com si haguessin muntat un grup musical, sota les indicacions dels professors de l’escola.

El tercer concert el van protagonitzar els alumnes de nivell elemental, amb entre 8 i 11 anys, i les seves diverses agrupacions: els Ventacordes, els alumnes de flauta travessera i guitarra; els Martinets, amb gralles i timbals –i que actuen al municipi fent ballar els capgrossos per festes majors–; els Picatecles, que són els alumnes de piano que, en grup, actuen amb metal·lòfons, xilòfons i carillons; i els Pizzicats, els alumnes de violí, viola i violoncel. El colofó el va posar el Cor Mallerenga, el dels més grans, que aplega una trentena d’alumnes.

Encara dimecres van actuar també, en el quart concert, la segona part dels alumnes de tallers i agrupació de cambra clàssica, que va interpretar el tema principal de La vida es bella amb flauta travessera, viola i piano a quatre mans.

Finalment, dijous els més petits van tenir el seu moment de glòria amb les actuacions del Cor Piula, amb els infants de 4 i 5 anys, i el Cor Cuereta, que aplega els alumnes de 6 i 7 anys. Els primers van oferir un programa basat en els mesos de l’any, amb una narració que anava lligant les diferents cançons, mentre que els segons van interpretar cinc cançons tradicionals i de compositors.

tracking